Best betaalde jobs zonder diploma

Geld_da82e834fff284baf220c26230aa3c3f%20%285%29
Jobs zonder diploma waar je nog goed voor betaald krijgt ook. Ze bestaan. We hebben er enkele voor jou op een rij gezet. Lees even mee!

Er is een verband tussen diploma en loon. Hoe hoger je diploma, hoe meer loon. Daar schrikt niemand van. Maar dat komt stilaan onder druk te staan. Steeds meer jobs vereisen geen 5 masters. Zelfs zonder diploma, kan je goed de kost verdienen. Een principe die we hier ook intern koesteren. Wie hard werkt, kan veel verdienen. Ongeacht het diploma.

De beste job blijft de job die je graag doet. Toch doet het er ook toe hoeveel je op het einde van de maand verdient. Dit zijn enkele van de best verdienende jobs waarvoor je niet per se gestudeerd moet hebben.

Sales

De natuurlijke flair kan al deuren openen. Ben je geboren met de gave van het woord? Dan kan sales, in gelijk welke sector, wel eens iets voor jou zijn. Een sales manager kan je in twee types opsplitsen. De rasechte verkoper die zand aan een Arabier zou verkopen. Het andere type is de adviserend verkoper. Advies verstrekken kan iedereen, het gaat erom hoe goed je het kan brengen.

HR

Wie een passie heeft voor mensen en menselijke relaties kan hier wel zijn gading vinden. In de HR moet je je regelmatig laten bijscholen. Op de hoogte zijn van de laatste wetgeving is absoluut een must. Heel veel bedrijven helpen je intern hierbij. Op die manier krijgen ze de volledige dienst in één keer mee. Dus daar hoef je je zelf geen zorgen om te maken.

Bovendien zijn het vacatures met doorgroeimogelijkheden. Altijd interessant!

Programmeur

Autodidacten. Ze hebben soms (!) geen spetter van hun kennis opgedaan op de schoolbanken. En toch verdienen ze een aardige duit. Want geef toe: het zijn magiërs. Bedrijven staan in de rij om ze te mogen aanwerven. Ze kunnen jaar na jaar hun loon opdrijven. En door wat? Door hun passie uit te oefenen. Dag en nacht zouden ze kunnen werken, zo gedreven zijn ze.

Exotische jobs

Dan heb je nog de buitenbeentjes. Kranen helpen opzetten in landen als Angola en Myanmar. Maanden weg van huis, maar een dikke loonbrief op het einde van de maand. Vaak nog met uitgaven betaald door de werkgever. Jobs die absoluut niet voor iedereen zijn weggelegd, maar waar je zonder diploma veel geld kan verdienen.

Conclusie voor wie een job zonder diploma zoekt

Om veel geld te verdienen moet je niet per se een diploma hebben. Het maakt het wel makkelijker. Wie veel wil verdienen zonder diploma, kan ook solliciteren bij JobFIXers. We bieden mensen met een commerciële flair graag een kans. Je kan onder meer een doorgedreven sales training volgen. Dat is onze Master of Sales, waarbij je leert van de besten.

Bovendien werken we met interessante aanmoedigingsbonussen. Haal je je target en werk je hard: dan kan je bij ons een heel mooi loon opstrijken. Interesse? Kijk dan naar onze vacatures of solliciteer spontaan.

Met of zonder diploma
Wij kijken eerst naar de persoon en dan pas naar de CV. Onze unieke bedrijfscultuur is gericht op jouw eigenschappen en karakteristieken.
Onze interne vacatures
boek-011_dd470bc357d71c9e8ee6021a4d2b1b8b