Fancy jobs bij Jobfixers

We zoeken voortdurend collega’s die geloven in de “Yes, we can” mentaliteit in plaats van “Ik ga het nooit kunnen”. Doorzettingsvermogen en positiviteit: dat zijn de waarden van alle JobFIXers.

We zijn niet op zoek naar diploma’s, we zijn op zoek naar drive, naar goesting, naar werklust. Dus als je van aanpakken weet, dan kan je dit al bewijzen door snel te solliciteren op een van onderstaande vacatures. Because we hire for attitude and we’ll train your skills!

Zet je tanden in een dossier en haal voldoening uit je job. We kunnen je beloven: iemand aan een job helpen of een vacature invullen voor een bedrijf. Dat geeft je een verdomd goed gevoel. Je verlegt een steen en maakt het verschil. En dat elke dag opnieuw.

Bovendien is ‘carrière maken’ bij Jobfixers écht mogelijk. We stimuleren iedereen om door te groeien. Daarbij helpen we jou. Opleidingen, teambuildings, coole events: all what it takes!

Alles is mogelijk bij Jobfixers.
Het leven is aan de durvers en doeners!

Group 1465@2x
Selecteer een job in jouw regio*
*Staat jouw regio hier momenteel niet tussen? Solliciteer dan spontaan. Misschien hadden we de tijd nog niet om nieuwe vacatures te plaatsen.

The way we roll

teaser-step1
1

Stuur ons je CV of een video! Dan leren we jou op papier al wat beter kennen. En ja, we beseffen dat een CV niet zo heel veel over een persoon zegt.

teaser-step2

We bellen ook graag eventjes. Zo’n eerste gesprek is altijd wat ongemakkelijk. Maak je daar geen zorgen over :-)

2
teaser-step3

We nodigen jou uit voor een M&M: een Matching Moment. 

3
teaser-step4

Een kort face-to-face gesprek

4