Meet the recruiters

Onze recruiters zijn onze filters van vlees en bloed. Eveneens zijn ze vaak jouw eerste fysieke ervaring met JobFIXers.

Aan hen kan je je eerste vragen stellen. Bedoeling van deze stap is om jou weer net iets beter te leren kennen.

Naamloos-1

Fien

fienn

Ik werk graag bij jobfixers omdat ik hou van de familiale bedrijfscultuur. Het is een organisatie die sterke groeit en mij ook motiveert om het beste uit mezelf te halen. Nadat ik hier in oktober 2020 ben gestart als recruiter, is het merkbaar dat ik zelf ben gegroeid tot iemand met professionele communicatie skills.

Sinds ik werk bij Jobfixers sta ik ook veel sterker in mijn schoenen. Mijn persoonlijke superpower binnen mijn functie is het snel opmerken van mensen met potentieel & deze vervolgens toe te wijzen aan de juiste functie. Tot slot kan ik mij geen betere bedrijfscultuur inbeelden!

Tim

TIm

Wat mij meteen opviel binnen Jobfixers is de collegiale sfeer en de doorgroeimogelijkheden die het te bieden heeft. Ondanks ik nog geen ervaring had binnen de sector werd ik met open armen ontvangen, opgeleid en klaar gestoomd om mijn functie te kunnen uitoefenen zoals het hoort.

Jobfixers heeft me gevormd tot een zelfzeker persoon. Mijn overtuigingskracht is mijn superpower omdat ik zelf volledig achter de visie en missie van Boemm sta. Fun fact: Ik was een experiment binnen het bedrijf en groeide tot de allereerste mobiele recruiter!

93% van de (ex-)werknemers noemt werken voor JobFIXers hun beste professionele beslissing ooit!

  • mijn leven veranderde compleet, in de goede zin!

  • ik doe nu dingen die ik nooit verwachtte

  • een gans team stimuleert me elke dag opnieuw

  • ik haal hier zoveel voldoening uit

  • nooit had ik gedacht om zoveel te verdienen

cta

Wat doen de recruiters en kan ik me voorbereiden op een gesprek met hen?

Het is geen examen. Dus nee, een voorbereiding is écht een waste of time. Dan proberen mensen te acteren en dat helpt niemand. Kom dus gewoon zoals je bent. Dat hebben we het liefst. En dat telt trouwens voor heel je carrière binnen JobFIXers. Blijf jezelf! Be real!

Hanane

“Ik was enorm nerveus toen ik aan mijn sollicitatie bij Jobfixers begon. Met trillende handen kwam ik toe. Zal ik dit wel kunnen? Is het niet te hoog gegrepen voor mij?”.

“In mijn eerste gesprek met Wumba voelde ik direct een oprecht geloof. En ik kwam los. Het ijs was gebroken en vanaf toen wist ik: hier zit ik op mijn plaats”

Hanane, Izegem

The way we roll

teaser-step1
1

Stuur ons je CV of een video! Dan leren we jou op papier al wat beter kennen. En ja, we beseffen dat een CV niet zo heel veel over een persoon zegt.

teaser-step2

We bellen ook graag eventjes. Zo’n eerste gesprek is altijd wat ongemakkelijk. Maak je daar geen zorgen over :-)

2
teaser-step3

We nodigen jou uit voor een M&M: een Matching Moment. 

3
teaser-step4

Een kort face-to-face gesprek

4