Meet the recruiters

Onze recruiters zijn onze filters van vlees en bloed. Eveneens zijn ze vaak jouw eerste fysieke ervaring met JobFIXers.

Aan hen kan je je eerste vragen stellen. Bedoeling van deze stap is om jou weer net iets beter te leren kennen.

IMG_2052

Fien

foto Fien Cottyn

Ik werk graag bij jobfixers omdat ik hou van de familiale bedrijfscultuur. Het is een organisatie die sterke groeit en mij ook motiveert om het beste uit mezelf te halen. Nadat ik hier in oktober 2020 ben gestart als recruiter, is het merkbaar dat ik zelf ben gegroeid tot iemand met professionele communicatie skills.

Sinds ik werk bij Jobfixers sta ik ook veel sterker in mijn schoenen. Mijn persoonlijke superpower binnen mijn functie is het snel opmerken van mensen met potentieel & deze vervolgens toe te wijzen aan de juiste functie. Tot slot kan ik mij geen betere bedrijfscultuur inbeelden!

Bas

IMG_2061

Ik ben sinds juni 2022 bij Jobfixers aan de slag en het is helemaal mijn ding, ik voel me hier thuis. De collegialiteit is super, we zijn een hecht team en dat doet enorm veel deugd. Jobfixers doet veel om een groepsgevoel te creëren, zoals opleidingen, summer drinks, weekendseminaries, enz. Het is ook zalig dat je werk hier echt gezien wordt. Je wordt beloond wanneer je een extra tandje bijsteekt en dat is heel fijn.

Dankzij Jobfixers ben ik veel assertiever geworden. Ik zeg sneller waar het op staat en ik heb geleerd om stevig in mijn schoenen te staan en van me af te bijten als dat nodig is. Mijn sterkte binnen het team is dat ik snel aanvoel of iemand echt geïnteresseerd is in de functie en wat hun sterkte is. Ook weet ik meteen of iemand gaat passen in ons bedrijf, een skill die mij goed te pas komt als interne recruiter. 

93% van de (ex-)werknemers noemt werken voor JobFIXers hun beste professionele beslissing ooit!

  • mijn leven veranderde compleet, in de goede zin!

  • ik doe nu dingen die ik nooit verwachtte

  • een gans team stimuleert me elke dag opnieuw

  • ik haal hier zoveel voldoening uit

  • nooit had ik gedacht om zoveel te verdienen

cta

Wat doen de recruiters en kan ik me voorbereiden op een gesprek met hen?

Het is geen examen. Dus nee, een voorbereiding is écht een waste of time. Dan proberen mensen te acteren en dat helpt niemand. Kom dus gewoon zoals je bent. Dat hebben we het liefst. En dat telt trouwens voor heel je carrière binnen JobFIXers. Blijf jezelf! Be real!

fien_jobfixers

"The right job at the right time. Dat was meteen duidelijk toen ik aan de slag ging voor JobFIXers. Een betere keuze had ik me niet kunnen wensen. Ik voel gewoon dat ik hier op mijn plek zit. En daar zet ik me elke dag voor in"

Fien, Deinze

The way we roll

teaser-step1
1

Stuur ons je CV of een video! Dan leren we jou op papier al wat beter kennen. En ja, we beseffen dat een CV niet zo heel veel over een persoon zegt.

teaser-step2

We bellen ook graag eventjes. Zo’n eerste gesprek is altijd wat ongemakkelijk. Maak je daar geen zorgen over :-)

2
teaser-step3

We nodigen jou uit voor een M&M: een Matching Moment. 

3
teaser-step4

Een kort face-to-face gesprek

4