Meet the recruiters

Onze recruiters zijn onze filters van vlees en bloed. Eveneens zijn ze vaak jouw eerste fysieke ervaring met JobFIXers.

Aan hen kan je je eerste vragen stellen. Bedoeling van deze stap is om jou weer net iets beter te leren kennen.

Recruiters

Fien

Fien

“Ik vind het belangrijk dat kandidaten zichzelf kunnen verkopen. Dat ze mij kunnen overtuigen van het feit dat ze echt gemaakt zijn voor de job. Dat ze doorzettingsvermogen hebben en dat ik merk dat ze de drive in zich hebben zitten om mee te helpen bouwen aan de groei van BOEMM. Voor mij is belangrijk dat ze enthousiast en vlot overkomen via telefoon om mij zin te geven om ze uit te nodigen op kantoor voor een dieptegesprek.”

“Ik ben een enthousiast maar sceptisch persoon tijdens een gesprek. Ik wil alles weten van mijn kandidaat zodat ik de perfect match kan maken binnen ons bedrijf. Ik koppel graag het professionele aan het aangename door te zorgen voor een los en aangenaam gesprek. Ik vind dat je een kandidaat beter leert kennen als hij/zij mij kan zien als een vertrouwenspersoon. Echter blijft het nog altijd een sollicitatiegesprek waardoor het praktische steeds de bovenhand heeft.”

93% van de (ex-)werknemers noemt werken voor JobFIXers hun beste professionele beslissing ooit!

  • mijn leven veranderde compleet, in de goede zin!

  • ik doe nu dingen die ik nooit verwachtte

  • een gans team stimuleert me elke dag opnieuw

  • ik haal hier zoveel voldoening uit

  • nooit had ik gedacht om zoveel te verdienen

cta

Wat doen de recruiters en kan ik me voorbereiden op een gesprek met hen?

Het is geen examen. Dus nee, een voorbereiding is écht een waste of time. Dan proberen mensen te acteren en dat helpt niemand. Kom dus gewoon zoals je bent. Dat hebben we het liefst. En dat telt trouwens voor heel je carrière binnen JobFIXers. Blijf jezelf! Be real!

Hanane

“Ik was enorm nerveus toen ik aan mijn sollicitatie bij Jobfixers begon. Met trillende handen kwam ik toe. Zal ik dit wel kunnen? Is het niet te hoog gegrepen voor mij?”.

“In mijn eerste gesprek met Wumba voelde ik direct een oprecht geloof. En ik kwam los. Het ijs was gebroken en vanaf toen wist ik: hier zit ik op mijn plaats”

Hanane, Izegem

The way we roll

teaser-step1
1

Stuur ons je CV of een video! Dan leren we jou op papier al wat beter kennen. En ja, we beseffen dat een CV niet zo heel veel over een persoon zegt.

teaser-step2

We bellen ook graag eventjes. Zo’n eerste gesprek is altijd wat ongemakkelijk. Maak je daar geen zorgen over :-)

2
teaser-step3

We nodigen jou uit voor een M&M: een Matching Moment. 

3
teaser-step4

Een kort face-to-face gesprek

4