Veel verdienen zonder hoog diploma? Dan zijn deze salesjobs iets voor jou!

Geld_1893f280a3af3a0b808f86d2523a4555%20%285%29
Hoeveel je verdient hangt vaak samen met de hoogte van je diploma. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Een paar voorbeelden en handige tips.

In de verkoop kan je een mooi maandloon verdienen. Zelfs als je geen hoog diploma hebt, kan je rekenen op een bovengemiddeld loon. Enkele interessante kansen die je kan grijpen, ook zonder hoog diploma.

Voor sales kan je niet studeren. Het heeft te maken met talent en lef. Je kan je wel bijscholen. Onder andere de Master of Sales van JobFIXers bewijzen dit. Een poel waar salestalent de kans krijgt om te ontluiken. In ijltempo leer je de kneepjes van het vak. Praktisch en aangeleerd door de besten.

Meer salesjobs waar je goed kan verdienen

Verkoopmedewerker

Bij sales denken we vaak aan de verkoopmedewerkers. De parfumzaken, de kledingwinkels, ga zo maar door. Heel veel van de winkels zoeken medewerkers en als sollicitant is het dan ook moeilijk kiezen. Ook in de auto-industrie worden altijd nieuwe medewerkers gezocht. Verkopen in de showroom tussen blinkende bolides. Waarom niet?

Een hoog diploma is zeker geen vereiste. Eerder een passie voor het product. Hetzij auto’s, hetzij mode. Pas dan kan je daar ten volle van genieten. Doorgroeimogelijk zijn ook een aspect om te kiezen voor dergelijke jobs.

Vertegenwoordiger

Heb je de gave van het woord en een verzorgd voorkomen? Dan kan je de baan op als vertegenwoordiger. Je vertegenwoordigt letterlijk een bedrijf en probeert contracten af te sluiten. Nieuwe klanten aanwerven enerzijds en natuurlijk de huidige klanten tevreden houden.

En daar word je mooi voor betaald. Ofwel betalen werkgevers een vast loon, ofwel betalen werkgevers een commissie. Hierdoor kan je loonbriefje op het einde van de maand serieus oplopen.

Je eigen zaak

Je eigen zaak hoeft niet te betekenen dat je zelfstandig bent. Zoals ook bij JobFIXers. Bij ons kan je je eigen uitzendkantoor runnen, zonder dat je zelfstandig hoeft te worden. Je hebt de voordelen en de zekerheden van een werknemer. Je hebt het avontuur en de zelfstandigheid van een middenstander. Een absoluut voordeel, ook op het einde van de maand.

Natuurlijk moet je over enkele talenten beschikken. Zoals elke sales. Je moet het kunnen uitleggen. Maar vooral: je moet je team kunnen motiveren. Uiteraard moet je dit niet vanaf dag 1 allemaal alleen gaan doen. Daar helpt het bedrijf je mee. Moet het gezegd zijn: je krijgt ook loon voor je harde werken. Een mooi loon, ongeacht je diploma.

Heb je geen al te hoog diploma? Droom je toch van een hoog - of minstens - beter loon? Dan kan je bij JobFIXers je slag slaan. Harde werkers met talent worden uitzonderlijk goed betaald. Bovendien kom je terecht in een bedrijfscultuur die zijn gelijke niet kent. En doe je het goed: dan kan je zeker zijn van enorme doorgroeimogelijkheden.

Waag je kans bij Jobfixers
Hier is jouw diploma niet het hoogste goed. We kijken verder.
Naar alle vacatures
boek-011_dd470bc357d71c9e8ee6021a4d2b1b8b