Werkzekerheid in 2023? Deze sectoren zoeken nu personeel

Werkzekerheidin2022_dezesectorenzoekennupersoneel_193f74747c54a66d4118c8fbcdd9306a%20%282%29

Je wil een mooi loon, genoeg vakantiedagen, betekenisvol werk, maar vooral een job met toekomst. Is de garantie op snel werk voor jou belangrijk in je jobzoektocht? In deze sectoren snakken ze naar extra werkkrachten.

GEZONDHEIDSZORG

In de zorg zijn er heel wat openstaande vacatures, maar te weinig kandidaten. Acht op de tien organisaties in de zorgsector kampt met een kritiek personeelstekort. Door dit tekort, kreunen de huidige zorgprofessionals onder de druk. Er is dus heel wat personeel nodig om deze teams te versterken. Voel jij je geroepen?

INDUSTRIE EN MACHINEBOUW

De zoektocht naar technisch geschoold personeel blijft bijzonder moeilijk, dus ook deze sector laat heel wat vacatures noteren. Van technicus industriële installaties tot een machinebouwer die technische topprestaties neerzet, handige harry’s met technisch inzicht vinden heel snel een job.

BOUW

Of het nu wegen, woningen, industrie of appartementen zijn, er wordt overal gebouwd in ons land. De bouwsector heeft dan ook een record aan vacatures openstaan en hoopt om veel meer werkzoekenden naar de bouw te lokken. Als werknemer in de bouw krijg je werkzekerheid, extralegale voordelen en opleidingsmogelijkheden. Van stielmannen tot werfleiders of landmeters, in de bouw vind je heel snel een job.

ICT EN DIGITALISERING

Steeds meer bedrijven, winkels tot zelfs scholen zijn de laatste jaren digitaal gegaan. Websites, webshops en applicaties rijzen als paddenstoelen uit de grond. En in een digitale wereld zijn steeds meer web- of appdevelopers en ICT-medewerkers nodig om alles in goede banen te leiden en problemen te verhelpen.

LANDBOUW EN VOEDINGSINDUSTRIE

De voedingsindustrie is een sector die voortdurend vernieuwt en steeds technologischer wordt. Kies je dus voor een toekomst in deze sector, dan kies je voor werkzekerheid. Ook de land- en tuinbouwsector zoekt steeds helpende handen.

Voel je het kriebelen om aan de slag te gaan? Duik snel in onze vacatures en wie weet is er een match!

Ook wij bieden werkzekerheid
Zijn de bovenstaande sectoren niks voor jou? Dan hebben wij misschien wél de job van je dromen. Bekijk ook de interne vacatures van JobFIXers eens.
Naar onze vacatures
boek-011_dd470bc357d71c9e8ee6021a4d2b1b8b