Ben je nog blij met je huidige job?

Gelukkighuidigejob_1b7f6f092e91b7e40b0e2188af525eb0%20%283%29

Wanneer weet je of je niet meer blij op je huidige job bent? Vaak sluimert het gevoel al een tijdje. Je ontevredenheid wijt je aan drukte op je werk of gewoon even niet zo lekker in je vel zitten. Je werk hoeft bovendien niet altijd leuk te zijn, toch? Is dat wel zo? Je brengt heel wat uren van de week door op je job. Een werkomgeving die niet prettig is, kan zelfs lijden tot depressieve klachten. Zo ver laat jij het niet komen. Ben jij niet meer blij op je huidige job? Doe de check.

Je voelt je niet gewaardeerd

Heb je het idee dat je baas onvoldoende ziet wat voor resultaten je levert? Krijg je het alleen maar te horen als iets niet goed gaat? Zo’n werksfeer zorgt ervoor dat je niet meer gemotiveerd bent. Je kunt het toch nooit goed doen. Een baas die altijd kritisch is, zorgt voor veel stress. Je ondergewaardeerd voelen kan bovendien zelfs leiden tot een burn-out.

Alles kost je energie

Zie je er elke dag tegenop om naar je werk te gaan en heb je daardoor moeite om uit bed te komen? Denk je ook in je vrije tijd regelmatig aan je job en vind je het daarom moeilijk om te ontspannen? Doordat je werk je veel negatieve energie kost, ben je moe en dit heeft ook effect op je humeur. Je raakt in een negatieve spiraal en van je vrije tijd geniet je niet meer. Naast psychische klachten kan je ook lichamelijke klachten krijgen als je werk je tegenstaat. Veelvoorkomende klachten zijn hoofdpijn en buikpijn.

Herken je de signalen?

Herken je één of meer van bovenstaande signalen? Het is tijd voor actie! Neem het heft in eigen handen en ga op zoek naar een andere job. Wij helpen je graag!

Met deze test maak je voor jezelf uit: ben ik nog blij op mijn huidig werk? Als de uitkomst nee is: doe er wat aan! Bij JobFIXers hebben we nog een aantal leuke vacatures openstaan. Je kan natuurlijk ook altijd spontaan solliciteren.

Hoe gelukkig ben jij nog op je werk?
Doe de test en ontdek of jij nood hebt aan een nieuwe job!
Naar de interne vacatures
boek-011_dd470bc357d71c9e8ee6021a4d2b1b8b