Zelfvertrouwen kweken en grenzen verleggen bij Jobfixers

Foto Anke

Anke komt oorspronkelijk uit de zorgsector, maar besefte dat dit toch haar ding niet was. Daarom ging ze op zoek naar een sales job.

“Een vriendin van mij werkte al in de sector en telkens als ze over haar job vertelde, dacht ik: ‘dat is iets voor mij’. Fien - de interne recruiter van Jobfixers - belde mij op om als uitzendconsulente te beginnen in regio Aalst, ik ben daar dan ook meteen op ingegaan. Intussen werk ik twee jaar bij Jobfixers. Ik ben oorspronkelijk begonnen als Academical Junior Matching Consulent, en intussen ben ik doorgegroeid naar Commercieel Matching Manager. Maar ik blijf streven om steeds verder te geraken.”

“Bij Jobfixers worden we vaak verwend, onder andere met teambuildings. Tijdens deze activiteiten heb ik al vaak iets gedaan dat ik anders nooit zou doen, zoals valschermspringen en paardrijden bijvoorbeeld. Bij Jobfixers geven ze jou echt het zelfvertrouwen om zoiets te doen, om je grenzen te verleggen. En dat vertaalt zich ook naar de werkvloer zelf, naar je job. Je krijgt de nodige impulsen om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.”

Ook de collega's zijn heel leuk, er heerst echt een echte familiale sfeer binnen het bedrijf. We hebben ook allemaal een beetje dezelfde mentaliteit en mindset, dus dat is dik in orde. Een onvergetelijk moment is sowieso onze teambuilding naar Mallorca. Daar deden we een teambuilding in een prachtige setting, echt fantastisch dat we zoiets samen mogen ervaren.”

Solliciteer nu op open vacatures >>>
Andere getuigenissen