Jobfixers voelt aan als thuiskomen

Els

Els werkt al sinds dag één bij JobFixers, van bij onze start in 2017. Ze klopte destijds bij ons aan omdat ze iets miste in het bedrijf waar ze destijds aan het werk was.

Sinds ik hier begonnen ben, heb ik echt het gevoel van thuiskomen. Er is geen gezever en je moet hier nooit op je tenen lopen, je kan gewoon jezelf zijn. Ik ben ook grote fan van onze bedrijfscultuur. We hebben een vlakke structuur, waardoor je alles kan bespreken met je verantwoordelijke. Ik geloof ook enorm in de manier waarop er hier commerce gedaan wordt, zoals het “optie vast” verhaal.”

De BOEMM! Groep weet ook als geen ander hun mensen te motiveren. Wij blijven gemotiveerd omdat ze ons challengen op korte en op langere termijn. Zo krijgen we uitdagende targets en als je die behaalt, dan mag je bijvoorbeeld naar het buitenland op reis. De visie achter Jobfixers zit fantastisch goed in elkaar, en daarom blijven we ook steeds groeien.”


“Ik heb al tal van studiereizen in verschillende continenten mogen maken, iets wat ik anders waarschijnlijk nooit zou gedaan hebben. Jobfixers stimuleert een Pipi Langkous-mentaliteit: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. En dat werkt echt bevrijdend.”

Solliciteer nu op open vacatures >>>
Andere getuigenissen