Jobfixers is een geweldige werkgever omdat ze in je geloven

Foto Suzanna

Suzanna werkte in de Hunkemöller, maar tijdens corona was er minder werk. Via haar manager kwam ze terecht bij Jobfixers en de rest is geschiedenis.

“Eigenlijk kwam ik solliciteren voor een job in de verkoop, maar de recruiter vroeg me of ik geïnteresseerd was in een job als uitzendconsulent. Ik dacht meteen: ‘oei, gaat dat wel lukken? Ik heb die studies niet, ik kom uit de verkoop’. Maar zij wou me die kans geven. Ik ben echt superblij dat ik zo’n kans gekregen heb zonder de nodige ervaring. Jobfixers investeert ook echt in mij en daar ben ik ongelofelijk dankbaar voor.”

“Ik ben initieel aan de slag gegaan als Junior uitzendconsulent en intussen ben ik doorgegroeid naar Specialist. Eigenlijk is het belangrijk om goed te luisteren tijdens de opleiding, de tips die je krijgt meenemen. Want alles wat ze zeggen, werkt echt wel. Natuurlijk moet je ook een beetje je eigen draai vinden daarin. Maar stel dat je moeite hebt om bepaalde zaken te halen, qua targets, dan helpen ze je natuurlijk. Ik heb bijvoorbeeld heel veel aan mijn kantoorverantwoordelijke Merel. Als ik vastzit met bepaalde dingen, dan brainstorm ik samen met Merel en Kathy en dan helpen ze mij. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je weet dus goed hoe je iets kan behalen.

“Jobfixers is een geweldige werkgever omdat ze in je geloven, ook al heb je niet de nodige ervaring. Ze zien potentieel en trekken zich niets aan van diploma’s. Ik heb bijvoorbeeld een diploma Zorgkunde, iets totaal anders dus, en toch zagen ze iets in mij. En dat is echt tof, want in het begin was ik heel jong en vond ik een carrièreswitch eng. Maar ze verwelkomen je zo goed, ze leggen alles zo mooi uit en ze zijn er echt voor jou. Iedereen heeft superveel respect voor jou van zodra je binnenkomt. Dat gebeurt niet vaak op de werkvloer, dat je bazen echt hallo komen zeggen. Dat vind ik zo mooi aan de job, dat toonbaar respect.

“Ook de targets die we krijgen, zijn echt tof. Zo krijgen we bijvoorbeeld YES targets, volledig los van onze bonus. Dan mogen we alles vragen wat we willen, in ruil voor een target die we moeten behalen. Zo heb ik ooit eens een dure riem gevraagd. Ik heb er veel voor moeten doen, maar het is mij gelukt, een zalig gevoel! Zo’n dingen maken echt het verschil.”

“Ik ben heel gelukkig als uitzendconsulent. Ik amuseer mij enorm, de voldoening die ik krijg van de mensen die ik aan een job help, is fantastisch. Op dit moment heb ik dus nog geen nood om een nieuwe stap in mijn BOEMM! carrière te zetten, ik zie wel wat er op mijn pad komt.”

Solliciteer nu op open vacatures >>>
Andere getuigenissen