JobFixers geeft je de kans om te groeien, ook al heb je het juiste diploma niet

Foto Ellen

Ellen werkt sinds 1 oktober 2022 bij JobFixers en is destijds begonnen als academical. Intussen is ze al doorgegroeid tot Expert Matching Consultant.

Foto Suzanna

β€œHet werk boeit mij enorm, je kan mensen helpen en hun leven veranderen. Hetzelfde geldt trouwens voor JobFixers. Ze geven jou de kans om te groeien, ook al heb je het juiste diploma niet. Een heel mooie zet van de firma, iets wat je niet vaak tegenkomt in het werkveld. JobFixers geeft ook heel veel terug. Je moet hard werken, maar als je je werk doet, word je beloond. Stel dat er iets is, gaan ze ook altijd voor jou klaarstaan en een luisterend oor bieden.”


β€œEen onvergetelijk moment bij BOEMM! was het weekendseminarie. Iedereen van de field komt dan samen voor een weekend vol zalige opdrachten, leuke feestjes en promoties. Ik had er al heel veel van gehoord, maar het was echt next level. We komen ook maandelijks samen voor de opleiding en dat is altijd een leuk terugzien. De opleiding zelf is trouwens echt de moeite. Ze geven altijd meer en meer, wat je toelaat om te blijven doorgroeien. Iedere maand opnieuw leer je bij, dus het is echt een boeiende job. Mijn droom is om ooit specialist te worden. Ik ben iemand die heel graag de binnendienst zal blijven doen, ik doe mijn baan heel graag, dus ik streef er echt naar om binnen door te groeien.”

Solliciteer nu op open vacatures >>>
Andere getuigenissen