BOEMM! is een fantastisch bedrijf om werkervaring op te doen

Milan

Milan ging na een succesvolle stage bij onze Digital Payroll Services definitief aan de slag bij BOEMM!

“Na mijn stage ben ik beginnen werken voor Work Today, op dat moment een nieuw merk binnen de BOEMM! groep. Ik ben destijds begonnen als Junior Payroll Advisor en intussen heb ik al de stap gezet naar Expert Payroll Advisor. Als ik puur naar mezelf kijk, als jonge gast, is het een fantastisch bedrijf om werkervaring op te doen. Je komt in een bedrijf terecht dat al even bestaat, maar tegelijkertijd kan je mee jouw schouders zetten onder een volledig nieuw concept. Je ziet het bedrijf stappen zetten, en daar leer je enorm veel uit. Het voelt alsof je samen met het bedrijf groeit.”

“Ik ben jong en ambitieus en uiteraard wil ik in mijn carrière stappen zetten. Ik ben ervan overtuigd dat dit mogelijk is bij BOEMM!. Work Today is volop aan het groeien en ik hoop mee te blijven groeien. Mijn ultieme droom is om ooit Sales Manager te worden, met een volledig team onder mij.”

“Er heerst binnen BOEMM! ook echt een familiale sfeer. Dat klinkt misschien zwevend, maar het is wel zo. Je wordt geapprecieerd en serieus genomen, je kan ook altijd bij iemand terecht als er iets is. De sfeer zit dus goed, ik jeun me hier 100 procent.”

“Een onvergetelijk moment bij BOEMM! is zonder twijfel onze skireis. Als jonge gast had ik nooit verwacht dat zo’n dingen in het werkleven mogelijk waren. Voor mij was dat echt een besefmomentje, toen ik aan het skiën was. Ik had niet verwacht dat ik ooit bij een werkgever zo’n kans ging krijgen, voor mij is dat echt een onvergetelijk moment.”

Solliciteer nu op open vacatures >>>
Andere getuigenissen