Interne Recruiter (m/v)

Omschrijving

De BOEMM! HR GROUP, de groep rond o.a. JobFIXers en White & Moore, is een van de snelst groeiende spelers binnen de HR services in België. Wij bieden onze klanten een ongezien aanbod in uitzendarbeid, payroll, outsourcing en werving & selectie.

Voor de groep zijn wij op zoek naar een voltijdse Recruiter (m/v) voor het Sales Support Center in Drongen. 

 

Als Recruiter maak je deel uit van ons HR team dat instaat voor de aanwerving van nieuwe talenten, die de ambitieuze groei van onze groep verder moeten ondersteunen.

Openstaande vacatures blijven niet lang open, want jij matcht elke job met de juiste kandidaat. Met een nooit geziene drive, doorzettingsvermogen en met een overdosis enthousiasme zorg jij ervoor dat zowel kandidaat als bedrijf overdonderd zijn met het resultaat en nog nooit zo tevreden geweest zijn.

Die sociale touch en mensenkennis meng je met een commerciële flair om u tegen te zeggen. Een nee aanvaard je resoluut niet, want de doorzetter in jou gaat steevast voor een overtuigde ja.  

Vereisten

Je hebt een commerciële ingesteldheid, hebt ervaring of interesse in rekrutering en wordt gemotiveerd door het nastreven van ambitieuze doelstellingen.

Je bent een gedreven, flexibel persoon met een hands-on aanpak.

Je bent discreet en kan zelfstandig werken.

Je hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid the extra mile te gaan.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid te werken vanuit ons kantoor te Gent.