Sales Rep - West-Vlaanderen

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren verkoper met een passie voor sales? Wil je deel uitmaken van een gezond bedrijf? Zoek je een uitdagende functie waarin je zowel kunt farmen als hunten?

Dan is Digital Payroll Services op zoek naar jou!

Digital Payroll Services is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in loonadminstratie voor tijdelijke medewerkers. We bieden uitgebreide en innovatieve oplossingen aan bedrijven.

Vereisten

Deze vacature is voor:

Mensen met commercieel talent (beperkt of ervaren)

Mensen met veel goesting en een drive

Mensen die gemotiveerd worden door doelen

Mensen die hun leven in handen willen pakken

Mensen die een carrière willen maken die ze nooit voor mogelijk hielden


Niemand wordt geboren als Sales Rep.
Durf je iemand aan te spreken? Praat je tegen een hond met een hoedje op? Is het antwoord ‘JA’ op al die vragen. Lees dan verder.


Wat is een Sales Rep?

Je bent dagelijks op pad, gaat op zoek naar nieuwe klanten en doet hen een aanbod voor flexibele tewerkstelling van hun medewerkers. Prospecteren, sales en business doen zijn jouw favoriete bezigheden.

Digital Payroll Services groeit en groeit hard. Als dochterbedrijf van Boemm HR Groep, horen we bij de snelst groeiende HR-speler in België. DPS is genomineerd als een van de top 10 snelst groeiende bedrijven van Vlaanderen volgens het prominente businessmagazine Trend Gazelle. We hebben dus ambitie samen met andere dochterbedrijven zoals JobFIXers, White&Moore en Pro Group. Daarbovenop staat Boemm HR Groep ook in voor outsourcing en werving en selectie. Je komt dus terecht in een échte familie van familiebedrijven.

Om te groeien hebben we nood aan (onder andere) Sales Reps. Jij kan ons dus helpen!


Om ons team te versterken, zoeken we gedreven salesprofessionals met de volgende vaardigheden:

  • Een eerste ervaring als hardseller in B2B of B2C: We verwachten dat je bekend bent met het salesproces en succesvolle resultaten kunt voorleggen.
  • Passie voor verkopen: Je bent een geboren verkoper en haalt voldoening uit het sluiten van deals. Je hebt een natuurlijk talent om anderen te overtuigen en kunt effectief omgaan met bezwaren.
  • Je kunt zelfstandig werken en je voelt je comfortabel in een dynamische omgeving waarin je veel onderweg bent.

Waarom zou je kiezen voor een carrière bij Digital Payroll Services?

  • Gezond bedrijf: Digital Payroll Services is een solide en succesvol bedrijf met een sterke reputatie in de branche. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een winnend team.
  • Vaste werkuren zodat je je tijd efficiënt kunt plannen.
  • Uitgebreide opleiding: We investeren in onze medewerkers en bieden een grondige opleiding aan om je te ondersteunen in je salesfunctie. Je krijgt de tools en kennis die je nodig hebt om succesvol te zijn.
  • Minimale administratieve taken: Als echte salespersoon begrijpen we dat administratie niet je favoriete bezigheid is. We minimaliseren administratieve taken, zodat je je kunt richten op waar je goed in bent: verkopen!
  • Autonomie en voldoening: Bij Digital Payroll Services krijg je de vrijheid om te doen waar je van houdt. Je krijgt de ruimte om je eigen stempel te drukken, relaties op te bouwen en successen te behalen.
  • Bonussen, incentives en bedrijfsauto's: Naast een competitief basissalaris bieden we aantrekkelijke bonussen en incentives aan voor het behalen van targets. Bovendien kun je genieten van leuke extra's, zoals een bedrijfsauto die past bij je functie en prestaties.

Ben je een hunter met commercieel bloed en een sterke communicator?

Solliciteer nu via deze vacature.