Uitzendconsulent (m/v)

Omschrijving

Voel jij die energie sudderen diep vanbinnen? Kan jij je enthousiasme onmogelijk intomen? Eentje die het eigenlijk niet kan helpen om mensen te overtuigen? Dan ben jij de energetische draaischijf die wij zoeken voor ons kantoor!  

 

Openstaande vacatures blijven niet lang open, want jij matcht elke job met de juiste kandidaat. Met een nooit geziene drive, doorzettingsvermogen en met een overdosis enthousiasme zorg jij ervoor dat zowel kandidaat als bedrijf overdonderd zijn met het resultaat en nog nooit zo tevreden geweest zijn. 

 

Die sociale touch en mensenkennis meng je met een commerciële flair om u tegen te zeggen. Een nee aanvaard je resoluut niet, want de doorzetter in jou gaat steevast voor een overtuigde ja 

 

Wij garanderen een levensvormende en intense opleiding zowel in sales, people management, sociale wetgeving entrepreneurship. Wij bieden je een werkplek die de huidige normen overtreft, een job waarvoor je niet eens ver hoeft te rijden. Doorgroeimogelijkheden zijn er voor zij die de ambitie hebben om het ooit van onze CEO over te nemen. Verkies je om een gezonde work-life te behouden binnen een dynamische omgeving, kan dat ook. The choice is yours. 

Vereisten

- COMMERCIEEL

- GEEN 9 TOT 5

- SALES

- 120 CALLS PER DAG